Med sved og høj puls

Der var god stemning, da TSI Fitness bød på indendørs cykling

Nogle var to om en cykel - andre kørte selv i op til seks timer. Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn NORDJYSKE Medier</i>

Nogle var to om en cykel - andre kørte selv i op til seks timer. Foto: Hans Ravn Hans Ravn NORDJYSKE Medier

STENUM:Der blev cyklet, så sveden bogstaveligt talt flød på gulvet, og der var også varmt, da i alt 90-95 deltagere var med til et arrangement med indendørs cykling i Stenum, hvor deltagerne cyklede i op til seks timer. Det fortæller Thomas Nielsen, der var med til at arrangere og var en ud af i alt fem instruktører på dagen, som TSI Fitness stod bag.

Fed oplevelse

- Det var en fed oplevelse, og der var en rigtig god stemning. Musikken var kanon, og det var fuldstændig mørkelagt med en hel masse lysshow og effekter. Det var fedt at se, hvordan 80 mennesker cyklede i takt til musikken, og der blev også smilet og småsnakket lidt, fortæller han.

Nogle deltes om en cykel, men mange havde en selv, og cirka halvdelen kørte i alle de seks timer, dagen løb over. I alt 80 cykler var stillet op i hallen i Stenum, og de fyldte cirka det halve af en håndboldbane.

Lånte cykler

- Vi har været ude at låne cykler til arrangementet fra forskellige fitnesscentre, og vi har været ude at leje en lastbil for at transportere dem rundt fra Løkken, Vrå og Brønderslev, fortæller Thomas Nielsen.

Og dagen gik ud på mere end bare at cykle. Ud over musik og lysshow til at skabe en særlig effekt med var der også et særligt pulssystem, hvor et computersystem gjorde det muligt, at deltagerne kunne følge deres egen puls på en projektor, mens de cyklede.

Puls med farver

- Alle deltagerne poppede op, så de kunne se deres navne. Man kunne se alle på en gang. Så sidder instruktøren og fortæller, hvor deres puls skal ligge. Det er hele tiden en guidet tur også med ens puls, forklarer Thomas Nielsen.

Pulsen skifter farve og starter på en rolig grå, hen over flere farver for til sidst at blive orange og så rød, når pulsen er helt i top.

- Man presser sig selv mere, når man ser det. Når andre er røde, vil man også gerne derop og ligge.

Det er tredje gang, TSI Fitness laver sådan et arrangement - og det er vokset både i deltagerantal og længde.

- Vi var nok 20 mere end sidste år, og før var det fire timer, nu er det seks, fordi flere har spurgt efter det, fortæller Thomas Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.