Medaljerne er kommet hjem

Svømmerne Julie Levisen og Viktor Bromer viste mandag metallet frem i Aalborg Lufthavn

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det var to glade og overraskede nordjyske svømmere, der mandag eftermiddag vendte hjem til Nordjylland fra det netop overståede kortbane-EM i Chartres i Frankrig.

15-årige Julie Levisen fra Svømmeklubben SMUT Terndrup viste sin guldmedalje frem, som hun havde vundet i 4 x 50 meter fri.
Viktor Bromer fra Aalborg Svømmeklub vandt sølv i 200 meter butterfly, hvilket han var meget overrasket over.
- Jeg havde slet ikke forventet at få en medalje. Jeg havde håbet på en finaleplads og en dansk rekord, men ikke en medalje, sagde han efter den flotte modtagelse i lufthavnen.

Overrasket over egne evner

Det unge Terndrup-talent, der til sommer skifter til Aalborg Svømmeklub, var også overrasket over sin egen og holdets præstation i holdkappen på 4 x 50 meter fri.

- Jeg havde ikke regnet med, at vi kunne vinde guld. Jeg er meget overrasket, specielt fordi jeg først meget sent fik at vide, at jeg skulle med derned. Det er meget stort for mig, selvom det er en holdkap, sagde Julie Levisen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.