Meget mere end et håndværk

Kunst, kreativitet og godt håndværk vises frem denne weekend

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hjørrings historie er ved at blive genfortalt i et meterlangt tapet, som broderedamerne fra Håndværkernes Hus viser frem til sommermarkedet i denne weekend. Entréen koster 20 kroner for voksne. Foto: Henrik Louis

HJØRRING:Mange kunstnere, håndværkere og kunsthåndværkere viser denne weekend deres arbejde frem rundt om i Hjørring.

Håndværkernes Hus slog lørdag dørene op til årets sommermarked, som er det første marked siden flytningen til Tinpottegyde for få måneder siden.

Flere af gæsterne brugte derfor markedet til at gå på opdagelse i det nye hus, hvor der på de forskellige etager er indrettet små værksteder og udstillinger.

En af de besøgende var Inge Jensen fra Højene, der havde børnebørnene Mathias og Magnus, 4 og 8 år, med.

- Vi er her, for at de kan opleve huset, så de kan forstå lidt af, hvordan det har været i gamle dage, fortæller Inge Jensen.

Også andre markeder

Der var også mange i det store telt på Brinck Seidelins gade, hvor der lørdag var det årlige kunsthåndværkermarked med 35 udstillere.

Søndag er der åbent i Håndværkernes Hus fra 10 til 16, og der er åbent hus i Det Grafiske Værksted på Nørregade fra 10 til 14.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.