Afskedsgudstjeneste for og med Bart vanden Auwele

Efter 11 år i Thy skifter sognepræsten til et embede i Østjylland

Bart vanden Auwele skifter nu efter i alt godt 11 år som sognepræst i Thy til et embede i Østjylland. Arkivfoto: Diana Holm

Bart vanden Auwele skifter nu efter i alt godt 11 år som sognepræst i Thy til et embede i Østjylland. Arkivfoto: Diana Holm

SVANKJÆR:Gudstjenesten i Hvidbjerg Vesten Å Kirke i Svankjær søndag 29. november bliver en afskedsgudstjeneste for og med Bart vanden Auwele, som har været sognepræst i de tre klitsogne Hvidbjerg, Ørum og Lodbjerg de seneste ni år, efter at han i godt to år var sognepræst i Vestervig og Agger.

Bart vanden Auwele fortæller, at han 1. november startede i et halvtidsjob som sognepræst i Haslund og Ølst lige syd for Randers, hvor hans kone Louise Raahede så har den anden halvdel af stillingen. Det er en løsning, som passer godt ind i familiens liv.

Søndagens gudstjeneste er samtidig første søndag i advent, og dermed markeres ikke bare starten på et nyt kirkeår, men også at det ny menighedsråd tiltræder efter valget i efteråret.

Videre oplyser afgående menighedsrådsformand Ulla Hilligsøe og Bart vanden Auwele, at Per Mikkelsen, der er tidligere sognepræst på Venø, og som i øvrigt tidligere har haft sommerhus i klitsognene, tiltræder som vikar i embedet pr. 1. januar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.