Morsø Erhvervsråd har ansat ny direktør pr. 1. august

53-årige Tinna Malmborg voksede op i Thisted, men flytter nu fra Silkeborg til Sillerslev - og hun har en bred baggrund for jobbet

Tinna Malmborg, der er 53 år og voksede op i Thisted, er pr. 1. august ansat som ny erhvervsdirektør i Morsø Erhvervsråd. Privatfoto

Tinna Malmborg, der er 53 år og voksede op i Thisted, er pr. 1. august ansat som ny erhvervsdirektør i Morsø Erhvervsråd. Privatfoto

MORS:Bestyrelsen for Morsø Erhvervsråd har med virkning fra 1. august ansat Tinna Malmborg som ny erhvervsdirektør, fremgår det af en pressemeddelelse fra rådets kontor.

Tinna Malmborg er 53 år og har erfaring fra flere sektorer. Fælles for hendes tidligere job er, at kontakten med andre mennesker har været det centrale. Hun har arbejdet som kommunal sagsbehandler, projektleder, erhvervs- og uddannelseskonsulent og kommer senest fra en stilling som ansvarlig for projektsalg inden for sygehussektoren, fremgår det.

- Bestyrelsen har bevidst satset på at besætte direktørstillingen med en profil, der sætter pris på den direkte kontakt med mange mennesker, siger formand Tage Odgaard Nielsen.

Tinna Malmborg bor i dag i Silkeborg, men flytter til Mors i forbindelse med sin tiltræden 1. august. Hun og ægtefællen Allan har købt hus i Sillerslev:

- Jeg er opvokset i Thisted og glæder mig til at vende tilbage til en egn, jeg kender rigtig godt, siger hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Samtidig føler jeg mig privilegeret over at skulle være en del af det velfungerende team i Morsø Erhvervsråd, og jeg ser frem til at skulle samarbejde med medlemsvirksomhederne, med Morsø Kommune, Erhvervshus Nordjylland, Morsø Handelsstandsforening, Destination Limfjorden og de mange andre aktører. Jeg skal gøre mit til, at Morsø Erhvervsråd også fremover bliver en synlig og aktiv samarbejdspartner til gavn for erhvervsudviklingen på Mors.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden