95-årig holdt herlig fødselsdag

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tipoldefarmormormor Mary Kristine Pedersen fyldte 95 år 6. oktober. Hun er født i Moseby og har alle sine dage boet i området. Dorthe Smith har på vegne af familien sendt denne omtale med fotos.

MAry Kristine Pedersen fest 9. Oktober på Pandrup kro, da hun selv har arbejdet på Pandrup Kro for mange år siden som helt ung, dog ikke den Pandrup kro der er i byen i dag, men af navn.

Hun bor i eget hus sammen med sin hund Filippa og sine fugle Pippi og Fie, så et rigtigt “pigekollektiv” De klarer sig selv og hun findes ofte i Pandrups butikker, især Centrum og Frisørhuset.

På festdagen i lørdags blev hun hentet af Lindhardt fra Ryå Is i en hvid limousine. Mary, hendes lillebroder Jørgen (hun er den ældste og han den yngste af de sidste fra en søskendeflok på 11), blev kørt til Blokhus og fik undervejs serveret hampagne og chokolade og blev anstændigt afleveret på kroen, hvor den røde løber lå klar og alle gæster stod med flag.

Mary havde en god dag med sin store familie. Hun har også allerede lavet en aftale med Lindhardt om, at til hendes 100 års fødselsdag skal hun køre i “krone 5 bilen”, som han også har (tidligere krone 1, men Dronning Margrethe må kun køre i nr 1, så derfor nr 5)! Det ser vi alle frem til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.