Jagttegnskursister på skydebane

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jagttegnskursisterne fra Aaby Sogns Jagtforening har i sæsonen 2020 / 2021 gennemført undervisningen, der giver adgang til jagtprøven under de vanskeligste forhold på grund af Corona-restriktioner. Blandt andet er en stor del af den teoretiske undervisning foregået virtuelt. Jagttegnskursuslærer Svend Erik Jensen har kun rosende ord til overs for kursis-terne, der har udvist engagement og vilje i forløbet.

Jagtprøven er bestået, og nu gælder det træning på skydebanen til haglskydeprøven, der skal bestås, så kursisterne kan være klar til at deltage i jagterne i den kommende sæson. Aaby Sogns Jagtforening har ikke selv en skydebane til rådighed, hvorfor der er et glim-rende samarbejde med Gjøl Jagtforening om at benytte deres skydebanes høje standard.

Aspiranter, der vil træne til haglskydeprøven, har mulighed for at træne hver mandag aften på Gjøl Jagtforenings skydebane, hvor de vil få den fornødne instruktion og hjælp af in- struktørerne Kurt, Kim og Erik til at blive klar til haglskydeprøven. Aspiranterne vil ligeledes kunne møde én eller flere af instruktørerne fra Aaby Sogns Jagtforening. Alle aspiranter og ikke kun fra de to nævnte jagtforeninger er velkommen til træning på mandage.

Kursisterne fra Aaby Sogns Jagtforening fik sig skudt godt ind på lerduerne mandag, d. 28. juni 2021 og fik blandt andet lov til at være det første hold, der fik mulighed for at teste den nye, flotte bane til spidsduer, som netop et etableret på skydebanen på Gjøl.

Træningsaften blev lidt anderledes end sædvanlig, idet en mindre gruppe fra Torngårds-blæserne, jagthornsgruppen i Aaby Sogns Jagtforening, var mødt op og gav kursisterne en introduktion til brug af jagthorn i forbindelse med jagterne. Ligeledes fik kursisterne mulighed for selv af prøve kræfter med hornblæsningen. Aftenen sluttede med hyggesnak, jagthistorier og grillpølser.

Aaby Sogns Jagtforening og Gjøl Jagtforening ønsker alle aspiranter til haglskydeprøven et Knæk & Bræk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.