Meget mere end vinduesvask

Det, der begyndte som en hobbyvirksomhed, har grebet om sig. Ordrene vælter ind hos Gudjohnsen Ejendomsservice. For indehaver Henrik Gudjohnsen er også det mere end bare vinduesvask. Det er også en virksomhed med rummelighed

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det, der startede som en hobbyvirksomhed, har grebet om sig. I løbet af få måneder har Gudjohnsen Ejendomsservice i Brovst fået så meget at lave, at firmaet nu beskæftiger flere på fuldtid. Men det er meget mere end bare et firma. Det er et familieforetagende og samtidig en virksomhed, hvor der er plads til alle.

- Nu lever vi af det hele familien, siger Henrik Gudjohnsen, der slet ikke havde troet, at hans lille hobbyvirksomhed ville vokse så hurtigt.

Firmaet har specialiseret sig i vinduesvask, solcellevask, erhvervsrengøring og trappevask foruden en række vedligeholdelsesopgaver - heriblandt at klippe hæk.

Henrik Gudjohnsen ejer firmaet sammen med sin kone Vibeke ’Fie’ Gudjohnsen. Hustruens nevø, Kim Andersen, og hustruens søn, Nicklas Bjerregaard Søndergaard, er også på lønningslisten.

- Det hele begyndte som et lille projekt for mig i begyndelsen af 2020. Siden september 2020 har både min kone og mig levet af det, siger Henrik Gudjohnsen og fortsætter:

- At være selvstændig giver en enorm fleksibilitet i hverdagen. Men det kræver også ganske meget flid og hårdt arbejde, siger han.

Nevøen Kim blev ansat i juni 2021 - til at begynde med blot nogle få timer om ugen. Det blev hurtigt til fuldtid.

Nicklas begyndte her i midten af januar, og det varer heller ikke længe, inden han er på fuldtid.

- Vi har bare haft så travlt, og ligepludselig kunne vi ikke følge med. Der tænkte vi, at enten skulle vi trække stikket eller gå all in. Vi gjorde det sidste, siger Henrik Gudjohnsen.

Flere biler blev købt, og der blev installeret vaskeanlæg i dem.

- Jeg havde slet ikke drømt om, at det ville gå stå stærkt. Og nu er jeg blevet helt bidt af det, siger han.

- Ja, han kan næsten ikke snakke om andet, ler Kim Andersen, som er glad for, at der kunne være plads til ham i virksomheden.

- Vi havde en kort prøveperiode, men hurtigt fandt jeg ud af, at det var lige noget for mig. Jeg elsker opgaverne, og jeg er også glad for den frihed, der er i jobbet. Jeg er fri som en fugl - bare jeg passer mine ting, siger nevøen, som med sine 34 år ikke kommer direkte fra en anden stilling. Han har været inde og ude af kontanthjælpssystemet og aldrig rigtig fået afsluttet nogen uddannelse. Nu har han fundet sin plads. Og han har fået en stabil økonomi.

En af hans første opgaver var at ’studse’ en fire meter høj og tre meter bred tjørnehæk. Det tog tre dage og en hel del rifter på armene.

- Og så 12 gange på lossepladsen med haveaffald, ler han.

- Han er dygtig til sit arbejde, og det fungerer bare godt. Vi er jo en familie, så vi skal også kunne have sjovt sammen samtidig med, at der bliver lavet noget, siger Henrik Gudjohnsen.

Nicklas på 22 år havde heller ikke fundet sin plads i livet før, han blev ansat. Han sprang fra uddannelsen til bygningsstruktør og har været ude i lidt misbrug. Det er slut, og der er kommet ro på tilværelsen.

- Jeg er kommet hjem til familien. Og jeg er kommet hjem til virksomheden, siger han.

- Ja, vi er en rummelig familie med et godt kammeratskab. Det er vigtigt for os, siger Henrik Gudjohnsen.

Henrik Gudjohnsen er uddannet elektriker, og han laver stadig elektrikeropgaver i ny og næ.

- Men det er ejendomsservice, jeg vil, slutter han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden