Ole stopper som formand for Hjørring Handel: - Sundt med nye øjne

Ole Søndergård har været formand i et år med corona - nu giver han stafetten videre. Afløseren vælges på førstkommende bestyrelsesmøde

Bestyrelsen fra Hjørring Handel samt  event- og aktivitetschef, Rikke Ejsenhardt, tog afsked med Ole Søndergård. Ole lovede, at han fortsat vil være klar til at yde en indsats for Hjørring. Foto: Hjørring Handel

Bestyrelsen fra Hjørring Handel samt event- og aktivitetschef, Rikke Ejsenhardt, tog afsked med Ole Søndergård. Ole lovede, at han fortsat vil være klar til at yde en indsats for Hjørring. Foto: Hjørring Handel

HJØRRING:Indehaver af Restaurant Bones, Ole Søndergård, aflagde onsdag aften sin første - og sidste beretning - som formand for Hjørring Handel. Han blev valgt som formand efter sidste års generalforsamling og ønskede ikke genvalg ved årets generalforsamling, der blev holdt i en virtuel udgave.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der afløser ham på formandsposten. Bestyrelsen vælger nemlig først ny formand på det førstkommende bestyrelsesmøde.

Ole Søndergård understreger, at hans beslutning om at stoppe på posten ikke er forbundet med nogen form for dramatik. Efter seks år i bestyrelsen for Hjørring Handel, vil han overlade førertrøjen til nye kræfter - og han forlader med egen ord en supergod forening med en stærk og hammergod bestyrelse.

- Det bliver rigtig godt for Hjørring by. Der er planlagt rigtig mange gode initiativer, og vi får en god sommer.

- Det er sundt for alle, at kommer nye kræfter og nye øjne til. Og så er det nok også sundt for mig, at jeg kan slappe af og nyde familien i fritiden. Det har været et spændende og lærerigt - men også et lidt hårdt år med corona.

Ole Søndergård understreger, at han fortsat gerne vil yde en indsats for byen.

At gøre tingene færdig ...

At Ole Søndergård blev valgt til formandsposten for Hjørring Handel i 2020 var ikke umiddelbart med i hans planer.

- Jeg havde egentlig besluttet mig for at stoppe til sidste års generalforsamling og troede, at jeg på valg sammen med Allan Sørensen (foreningens daværende formand, red.). Men det var jeg ikke. Jeg havde et år tilbage i bestyrelsen, og jeg er opdraget til at gøre mine ting færdige, griner han.

Ole Søndergård havde i en periode afløst formanden, og det faldt derfor naturlig, at han overtog formandsposten.

Travl genåbningsdag

Ole Søndergård har drevet Restaurant Bones i syv år, og han arbejder i restauranten syv dage om ugen.

- For vores branchen har det været et vanvittigt hårdt år - også følelsesmæssigt. Nu har vi fået lov at åbne, og det er vi glade for. Men der er en del, der skal samles op på - både i vores branche og i vores egen virksomhed.

Onsdag 21. april blev en ganske særlig dag for Ole Søndergård. Dagen var nemlig ikke alene dato for generalforsamling i Hjørring Handel. Det blev også dagen, hvor restauranter og caféer måtte genåbne. Og formanden glædede sig over, at der på åbningsdagen var over 100 bookinger på Restaurant Bones - tre gange så mange som på en almindelig onsdag.

Ole Søndergård aflagde sin formandsberetning for medlemmerne af Hjørring Handel onsdag aften og løb derefter retur til Restaurant Bones i Østergade i Hjørring. På Bones ventede et kamerahold fra TV2 nemlig på at sende direkte fra Hjørring-restauranten.

Pepsi Max og sød hilsen

Hjørring Handels medlemsskare tog efterfølgende afsked med Ole Søndergård som formand med en masse rosende ord samt Ritte Sport og formandens foretrukne drik: Pepsi Max.

Bestyrelsesmedlem Roy Linde, salgschef i Det Nordjyske Mediehus, takkede Ole Søndergård for indsatsen.

- Som vi ved, har Ole været en bramfri formand. Ole siger sin mening, og han har været med til at sætte Hjørring på landkortet i både lokale og landsdækkende medier. Det har vi virkelig sat pris på. Han har bidraget med en kæmpe arbejdsindsats i Hjørring Handel.

- Ole har flyttet os endnu mere til at være en forening, der bliver lyttet til, tilføjede Roy Linde.

Ole Søndergård og Per Bach udtrådte efter eget ønske af bestyrelsen. Joan Gade fra Seeds og Henrik Messmann fra Hotel Phønix blev nyvalgt til bestyrelsen, og der var genvalg til Sanne Godtliebsen fra House&Jeff.

Varehuschef Morten Kjær fra Føtex blev valgt som suppleant.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.