Mens vi venter på broklappen

Banedanmark fik Aalborg-journalisternes fornemste hæderspris

AALBORG:Det tog mindre end 10 sekunder for bestyrelsen i Aalborg Journalistforening at beslutte, hvem der skulle have årets udgave af foreningens hæderspris, ”Den Kolde Fidus”.

Prisen er hvert år siden 1971 blev givet til en offentlig person eller myndighed, der har udmærket sig ved at få ”et godt indfald, der fik et dårligt udfald”.

Og hvem andre i det forgangne år kunne det være end Banedanmark, hvis gøren og laden siden påsejlingen af Limfjordsbroen har været genstand for støt stigende nordjysk undren. Ikke mindst over de skiftende og - har det vist sig - upålidelige udmeldinger om, hvornår der atter kunne køre tog over Limfjorden.

- I kan være glade for, at vi nordjyder er så ”tolle” af sind, at vi bare venter og venter. Den var næppe gået, hvis det var københavnerne, der skulle undvære deres metro i et år, som Aalborg Journalistforenings formand Lone Hejlskov udtrykte det i sin motivationstale ved prisoverrækkelsen.

Banedanmarks kommunikationschef Karina Nelsing havde taget toget fra hovedstaden til Aalborg for at modtage prisen, Hun udtrykte glæde over hæderen, omend ikke over omstændighederne.

Og nej. Trods hårdt presset af forsamlingen af nordjyske journalister lykkedes det ikke at lokke en dato for genåbningen af Limfjordsbroen ud af kommunikationschefen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.