Mere plads blev fejret

Hjørring Produktionsskole er gennemrenoveret og er blevet en del grønnere. Blandt andet har skolen fået egen vindmølle. Det blev fejret med åbent hus.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:- Nu er det vel ikke noget, I selv har lavet?

Hjørrings borgmester, Arne Boelt (S), ville lige være helt sikker, før han overrakte Hjørring Kommunes gave til Hjørring Produktionsskole.

Nej det var det ikke. Gaven var nemlig et skærebræt med Hjørring Kommunes logo på. Og det sælges ikke i Hjørring Produktionsskoles butik i Stokbrogade. Her sælges til gengæld glaskunst i mange udformninger - og her handler Hjørring Kommune oftest, når man skal finde på en gave til gæster, jubilæer eller fødselsdage. Varerne er alle produceret af produktionsskolens elever på glaslinjen.

Produktionsskolen fik skærebrættet i forbindelse med, at der fredag var åbent hus efter en større ombygning og udvidelse. Blandt andet har skolen siden nytår haft sin egen vindmølle.

- I kommunen synes vi, at det er godt, I interesserer Jer for bæredygtighed, sagde Arne Boelt (S).

Han roste også skolen for deres særlige indsats overfor eleverne, og han var sikker på, at der også i fremtiden er arbejde til produktionsskolen.

- Jeg kan vist roligt sige tillykke med arbejdet de næste fem år.

Produktionsskolen tilbyder unge et års undervisning, mens de finder frem til, hvilken ungdomsuddannelse de vil have.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.