Michael Back på visit

Michael Back og Julemanden besøgte 110 dagplejebørn

Michael Back måtte pænt vente med at komme i gang med sit show, indtil de små nisser havde undersøgt indholdet i poserne fra julemanden nøjere. Det er Michael uden nissehue.Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Michael Back måtte pænt vente med at komme i gang med sit show, indtil de små nisser havde undersøgt indholdet i poserne fra julemanden nøjere. Det er Michael uden nissehue.Foto: Ole Torp Ole Torp

BRØNDERSLEV:Hele 110 dagplejebørn og 27 dagplejere fra den kommunale dagpleje i Dronninglund har været samlet i den store sal i Legestuens lokaler på Fredensgade til julehygge. Det var så godt som umuligt at få ørenlyd derinde, for børnene, som for størstepartens vedkommende havde nissehuer på, var meget spændte på det, som skulle ske, og det lagde de ikke skjul på.

De mange børn fik først og fremmest besøg af julemanden, som rundhåndet uddelte små poser med pebernødder og andet juleknas til børnene, og så kom hovednummeret: Michael Back fra Aalborg, som har udgivet tre cd'er, og tager rundt til arrangementer, hvor han underholder på børnenes præmisser med sang og sanglege af forskellig karakter, mens han spiller på instrumenter.

- Vi kan kun lave sådan et arrangement, fordi forældrerådet har samlet ind til det, fortalte dagplejer Dorthe Horn, som var tovholder på arrangementet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.