Mie tror på fremtiden

Mie Ø. Nielsen er kommet godt igennem sit første OL

Mie Ø. Nielsen ved, at der kommer mere pres på hende i Rio. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Mie Ø. Nielsen ved, at der kommer mere pres på hende i Rio. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

LONDON:Det aalborgensiske stortalent i svømning Mie Ø. Nielsen kom igennem sit første OL uden individuelle finaler - til gengæld imponerende hun på holdkapperne, hvor hun var med til at sætte flere danske rekorder.

Mens Mie Ø. Nielsen denne gang var med for at lære, skal hun nok være forberedt, at der vil være væsentligt mere pres på hende næste gang i Rio.

Der vil flere danskere efter al sandsynlighed være klar med medaljeforventninger til den på det tidspunkt 19-årige svømmer, hvis hun ellers kan fortsætte sin rivende udvikling.

- Der er jo lang tid til OL i Rio - fire år er meget længe, og jeg ved jo ikke engang, om jeg stadig svømmer rygsvømning på det tidspunkt, siger hun.

- Det regner jeg med, at jeg gør. Jeg føler mig godt tilpas med den stilart, og min træner siger også, at jeg gør de rigtige ting, og der er stor tiltro til mig, siger Mie Ø. Nielsen.

- Jeg synes ikke, der har været pres på mig denne gang, men det kan selvfølgelig godt være, det kommer næste gang. De andre har klaret det flot, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.