Mikkelsen: Det er klart det største

Hobros kantspiller havde en uforglemmelig dag på kontoret

26
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDBY:Martin Mikkelsen spillede en god kamp, da Hobro IK søndag aften hentede tre point på Brøndby Stadion.

Kantspilleren sad på bænken, da oprykkerne tidligt i sæson besejrede FC København på udebane, og derfor var sejren i Brøndby en helt særlig oplevelse.

- Det er klart det største, som jeg har været med til i den her sæson, sagde Martin Mikkelsen, der nød atmosfæren på Brøndby Stadion, hvor 15.904 tilskuere var på plads.

- Det er svært at beskrive, hvor stor kontrasten er i forhold til mange af de andre steder i landet. Det er noget helt specielt. Man kan virkelig mærke larmen og passionen, forklarede Martin Mikkelsen.

Mads Jessen stod for kampens enlige scoring i det 41. minut, og målet var nok til, at Hobro-spillerne nu kan øjne tredjepladsen, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Oprykkerne er således kun et enkelt point efter Brøndby.

- Det er slet ikke noget, som jeg har tænkt på, men det er meget sjovt at kigge på tabellen og lave sjov med det. Det er uvirkeligt, men det er ikke urealistisk, analyserede Martin Mikkelsen.

Kantspilleren skal afsone karantæne i næste kamp, hvor Hobro får besøg af FC Midtjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.