Million-ordre kom med canadisk post

En ordre fra Amerika på 250 millioner kroner vækker glæde i nordjysk metalvirksomhed

Knud Labohn
Postboksene leveres helt færdige til brug i Canada fra fabrikken i Aalestrup. Business Unit Director Nicolaj Bøjlund Andersen tester, at alt er som det skal være på prototypen. Foto: Henrik Bo
Erhverv 8. juli 2016 07:08 - Opdateret 8. juli 2016 08:00

AALESTRUP/GEDSTED: I starten af august går de stille og roligt i gang med en ny ordre. Men næste år kan produktionen meget vel involvere en ekstra produktionshal og 50 til 60 nye ansatte.

Metalvirksomheden Treco er nemlig ved at høste en exceptionel bonus for mange års godt samarbejde med det canadiske postvæsen.

Virksomheden, der i dag tæller 65 ansatte, har nemlig vundet opgaven med at levere en ny type postkasse, der står til at blive standard i det store land om nogle år.

En ordre, der står til at løbe op i 800 millioner kroner over fem år. Et regeringsskifte sidste oktober har dog sat projektet på politisk pause, men fagfolk venter, at det bliver stadfæstet næste forår.

”Trøst”-ordre på 250 mio. kr.

I mellemtiden har Treco fået ordren på løbende udskiftning af eksisterende canadiske postkasser af den nye type. Nogle steder har man nemlig indført systemet. Det arbejde er sat til en værdi af 250 millioner kroner over de næste tre år.

- Vi har netop for et par dage siden fået at vide fra Post Canada, at vi kan gå i gang fra den 2. august. Så håber vi, at vi stille og roligt kan køre produktionen ind og op over de næste måneder, fortæller direktør Preben Pedersen.

Treco har årligt leveret metalvarer til det canadiske postvæsen siden 2004.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...