Minister beklager defekt Jernbanebro

Det er dybt beklageligt at broen stadig ikke er repareret

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF) trodsede mandagens stærke blæst for at se Jernbanebroen helt tæt på. Foto: Martél Andersen <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF) trodsede mandagens stærke blæst for at se Jernbanebroen helt tæt på. Foto: Martél Andersen Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:Det er en daglig gene for både erhvervslivet og folk der skal på arbejde eller til deres uddannelsessted, at Jernbanebroen stadig ikke er repareret.

Det mener erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF), der mandag var inviteret op på den på alle måder stormomsuste bro af Foreningen Kulturbro-Aalborg.

Foreningen arbejder på at få etableret en gang- og cykelbro på Jernbanebroen. Et mål som ministeren er særdeles positiv over for.

- Hvis det kunne lade sig gøre at få sådan en cykelforbindelse sat sammen med den her togforbindelse, så synes jeg da det ville være rigtig godt både for miljøet, for turismen og de helt almindelige folk, der gerne ville cykle meget mere, end de gør i dag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.