Minister beklager

Det har ”ikke været i orden”, at nordjyderne så længe har måttet vente på en ny broklap, siger transportminister Henrik Dam Kristensen

Transportminister Henrik Dam Kristensen (S): Måske er det ikke alt, der er gået galt i denne sag. Men meget er, desværre. Arkivfoto: Peter Mørk. <i>Foto: Peter Mørk</i>

Transportminister Henrik Dam Kristensen (S): Måske er det ikke alt, der er gået galt i denne sag. Men meget er, desværre. Arkivfoto: Peter Mørk. Foto: Peter Mørk

NORDJYLLAND:Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) undskylder nu over for nordjyderne, at de i næsten et år har måttet vente på, at den beskadigede broklap på jernbanebroen mellem Nørresundby og Aalborg erstattes.

Op til årsdagen for påsejlingen siger han til NORDJYSKE Stiftstidende, at ”det bare ikke har været i orden, at det her har taget så lang tid”.

- Jeg ved godt, at det har generet tusindvis af mennesker hver dag, og der er kun at komme med verdens dybeste beklagelse, siger han til avisen.

Han fortæller, at det var i november i fjor, han første gang opdagede, at ikke alt gik, som det skulle. Da havde man flere gange lovet broen køreklar - for derefter at udskyde datoen.

Ministeren tilkendegav ”så det ikke kunne misforstås”, at man skulle holde op med at melde nye datoer ud, indtil man var helt sikker.

Når klappen er på plads, vil ministeriet og Banedanmark sammen gennemgå forløbet.

- Vi vil gå i tænkeboks og spørge os selv, om vi har tilrettelagt det her på den rigtige måde, siger ministeren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Hun var meget fuld
Luk