Minister i orkanens øje mandag

Børne- og undervisningsministeren stiller op til debat i Frederikshavn på mandag

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Egentlig skulle hun bare på høflighedsvisit og klippe det røde bånd ved den officielle indvielse af Nordstjerneskolen.

Nu lander hun i orkanens øje midt i den ophedede konflikt mellem Kommunernes Landsforening KL og lærerne, og det undgår børne- og undervisningsminister Christine Antorini næppe at forholde sig til, når hun mandag besøger Frederikshavn.

Offentligt møde

Umiddelbart efter indvielsen af Nordstjerneskolen er der offentligt møde med Christine Antorini, fra 16.30-17.30, på 10. klassecenteret på Hånbækvej, hvor Socialdemokraternes borgmesterkandidat, Birgit Hansen, som ordstyrer skal forsøge at tøjle temperamenterne.

Skolereformen

- Vi har aftalt det offentlige møde længe inden konflikten mellem KL og lærerne brød ud, og det hele skal ikke drukne i debat om konflikten, siger Birgit Hansen.

Derfor får ministeren først 10 minutter til at redegøre for sine og regeringens visioner og tanker med skolereformen, inden tilhørerne kan stille spørgsmål.

- Ministre altid velkomne

Ministerbesøget rammer også ned i den aktuelle debat om socialdemokratiske topministre, der frabeder sig statsministeren og andre S-ministres besøg under valgkampen. Det synspunkt forstår Birgit Hansen ikke.

- Ministrene er velkomne i Frederikshavn Kommune. Selvfølgelig er de det. De skal ud fra Borgen, ud og møde folket og baglandet. Derud hvor diskussionerne kører. Det hører med til jobbet, siger Birgit Hansen.

Christine Antorini besøger også Frederikshavn Handelsskole, hvor lederne af Nordjyske Erhvervsskoler står klar til at fritte ministeren om den kommende reform af erhvervsuddannelserne.

Fra 16.30-18.30 er der åbent hus på Nordstjerneskolen for alle interesserede.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.