Mobilmast stoppet af klage

Mobilbrugere i St. Restrup kan risikere at måtte vente et år på bedre mobildækning

Arkivfoto: Bo Lehm

Arkivfoto: Bo Lehm

ST. RESTRUP: TDC vil gerne stille en ny mobilmast op, og Aalborg Kommune har også givet tilladelse til opstillingen.

Alligevel kan trængte mobilbrugere i St. Restrup mellem Frejlev og Sønderholm vest for Aalborg komme til at vente et års tid på at få bedre dækning.

Den ny mast skal stilles op lige uden for Sønderholm, hvor der i årevis har stået en anden mast, men en klage fra en borger i nærheden har sat projektet på pause.

- Vi vil gerne understøtte udbygningen af mobilnettet, men vi er nødsaget til at overholde diverse retningslinjer, siger afdelingsleder Torben Kjeldgaard Larsen fra Aalborg Kommune.

Borgerne i St. Restrup er rigtig trætte af situationen:

- Vores kundegruppe er det grå guld, og de vil gerne i kontakt over telefonen, men nogle gange er der slet ingen forbindelse, når de ringer mig op, fortæller Jørgen Lundgaard, som for godt et år siden startede Classica House i St. Restrup sammen med sin bror.

Firmet laver højkvalitet pavilloner/orangerier, og Jørgen Lundgaard er nødt til at springe rundt på sin ejendom for at få signal. Og så kan han i øvrigt godt glemme alt om at bruge sin smartphone, for den kan slet ikke få signal. Her hjælper kun en gammel Nokia-telefon.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.