Mode og og smagsprøver i hønseriet

Specialbutik slog pjalterne sammen med andre forretningsdrivende fra Hjørring for en aften

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Under overskriften Mad, Mode og Høns blev der torsdag aften holdt modeshow i Det gamle Hønseri på Løkkensvej lige uden for Hjørring by.

For et års tid siden åbnede Lene Weber Christensen stedet, hvor der sælges en lang række specialiteter, eksempelvis kaffe og chokolade. En del af specialiteterne er hentet i Spanien og England, men der er også lokale sager på hylderne i form af ost fra Ingstrup og pølser fra Slagter Munk.

Derfor var modeshowet naturligvis krydret med smagsprøver.

Arrangementet var kommet i stand ved, at Lene Weber Christensen havde henvendt sig til nogle butikker inde i byen for at høre, om de ikke skulle slå kludene sammen for en aften. Der blev taget mod forslaget med kyshånd, så Det gamle Hønseri kunne alliere sig med Seeds, Zjoos, Byens Ure & Optik, HB Wellness, Hyacinten, Hårshoppen, Diva og Piaf.

- Jeg var selvfølgelig lidt nervøs, hvis nu der ikke kom så mange - men der var udsolgt efter fem dage, fortæller Lene Weber Christensen.

110 gæster dukkede op, de fleste kvinder, så der blev også kaglet lidt i krogene ...

I løbet af aftenen blev der handlet en del på stedet, og indehaveren af Det gamle Hønseri har ikke allieret sig med andre forretningsdrivende for sidste gang.

- Det er noget vi skal gøre igen - enten her eller inde i byen. Vi kan med fordel supplere hinanden ved sådan et arrangement, siger Lene Weber Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.