MØ skriver sange i LA

Den danske sangerinde og stjernekomet befinder sig i øjeblikket i millionbyen Los Angeles, hvor hun ferierer og får skrevet sange.

Hun har haft et sindssygt år med hitparader, som hun har spillet koncerter med verden over og blevet belønnet for af anmeldere, i priser og fanskare.

Den danske supersangerinde MØ befinder sig i øjeblikket i den amerikanske storby Los Angeles, og noget tyder på, at den 26-årige odenseaner er i gang med at skrive på opfølgeren til sine megahits som "Pilgrim", "Don't Wanna Dance" og "Glass."

Det fremgår af et billede, som den energiske, fletningepige har lagt op på sin Instagram-profil.

- Palme-liv og sangskrivning ved havet, skriver MØ i hashtags til aftenbilledet af sig selv under palmerne i LA, hvor hun ifølge andre billeder på sin Instagram-profil har været de sidste tre ugers tid.

MØ har flittigt delt billeder af sig selv under sit amerikanske ophold, hvor hun også har haft tid til at lave ferieaktiviteter såsom poolbadning, vennehygge og afslapning oven på sit hæsblæsende og internationale succesår.

Hun fejrede Valentinsdag ved at dedikere den til venner og veninder gennem et billede af sine største idoler, pigegruppen Spice Girls, der stod for budskabet "Girl Power," som hun nu viderebringer i sine energiske optrædener og attitude.

Se billedet af MØ her: http://instagram.com/p/zLWq68rr15/?modal=true

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.