Hjørring

Møde for alle sanser

Musik uden Grænser byggede bro mellem kulturer

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Musik Uden Grænser. Foto:Bente Poder

HJØRRING:Hummus og krydrede kødboller, kurdisk folkemusik, afrikansk trommedans og dansk spillemandsmusik.

Henved 1000 danskere og flygtninge hyggede sig torsdag aften sammen på UCN i Hjørring, hvor den frivillige organisation Venligboerne havde sat alle sejl til for at lave en multikulturel buffet af mad, musik og dans.

Det gav som håbet en fantastisk stemning, hvor et af højdepunkterne var et fælles kor af 300 børn fra 25 nationer, der fik tårer frem på kinderne hos det store blandede publikum.

Der var store roser til Venligboerne fra kulturminister Marianne Jelved (RV), da hun åbnede musikfestivalen - Musik Uden Grænser.

- De må komme over i Folketinget og give en lektion i inklusion og inddragelse, sagde Marianne Jelved, der understregede, at musik er meget effektivt til at bygge bro mellem mennesker og kulturer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.