- Møllemodstandere fører byrådet bag lyset

- Kun ganske få modstandere mod vindmøller i Kvissel Brænding, skriver Lars Thomsen, Nr. Ribberholt, i åbent brev til byrådet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

RAVNSHØJ:En lille gruppe modstandere mod vindmøller i Kvissel Brænding fører byrådet bag lyset med ensidig propaganda.

Det skriver Lars Thomsen, Nr. Ribberholt, Starbakvej 35 ved Ravnshøj.
Han henvender sig til byrådet med et åbent brev og henviser til borgermødet på Ravnshøj Skole 10. september.
Mødet var arrangeret af Kvissel Borgerforening, Ravnshøj Borgerforening, Fællesvirke Vest og Møllegruppen Kvissel Brænding, og Lars Thomsen mener, der reelt var tale om et protestmøde arrangeret med henblik på at opildne til størst mulig modstand.

- Usaglig propaganda

- Dette fremgår tydeligt af arrangementets sammensætning og indhold, totalt blottet for saglig information og klare facts.

- Som Erling Salling Olesen, Ecopartner ApS, også fremhævede, er der med undtagelse af forvaltningens indlæg, tale om udokumenteret propaganda af værste klasse, som bliver anvendt igen og igen af modstandere over hele landet, skriver Lars Thomsen.

Kun 10 pct. modstandere

På mødet deltog cirka 80 mennesker.

- Af disse bor kun 7 på ejendomme indenfor en radius af 1 km. Til orientering er der 24 beboede ejendomme, indenfor en radius af 1 km. Det er således under 1/3 af de nærmeste naboer, som deltager og protesterer.
- Af deltagerne var der rent faktisk kun 10 %, som var direkte imod vindmøllerne, skriver Lars Thomsen.
Han mener, at tilrettelæggelsen endvidere er sket på foranledning af en lodsejer, som tidligere, for egen vindings skyld, har tryglet udvalget om tilladelse til opsætning af møller i netop det område, men på hans ejendom, som er placeret direkte op til den omtalte ejendom.
- Han er endvidere gået til yderligheder ved at true med, at han vil modarbejde projektet med al sin magt, både i sit politiske arbejde og i Borgerforeningen, hvor han er formand. I denne forbindelse bør det præciseres, at han har brugt meget ufine metoder, idet han egenhændigt har indsendt indsigelse på vegne af Ravnshøj Borgerforening, skriver Lars Thomsen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.