Lørslev

Mon græsset er grønnere?

I Lørslev viser private deres haver frem for nysgerrige

Privatfoto

Privatfoto

LØRSLEV:Søndag 21. august fra kl. 13.00-17.00 inviterer Lørslev Borgerforening og Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds igen til ”Lørslev - åben have”. 10 af byens beboere vil byde interesserede indenfor og se, hvordan netop de har valgt at indrette sin have. Der vil derfor kunne opleves vidt forskellige bud på haveindretninger, lige fra helt almindelige parcelhushaver til utraditionelle og anderledes måder at indrette haven på. Det er tredje år at dette arrangement løber af staben, og det har vist sig som noget af et tilløbsstykke. Og i bestræbelserne på fornyelse, så er der også i år nye haver blandt dem som præsenteres.

Ved at følge skiltene kan man finde mødested på Lørslev Friskole og Børnecenter, og herfra vil der blive udleveret et lille kort med påtegning af, hvor de ”åbne haver” findes, og hvilket tema der er for den enkelte have.

Efter denne lille ”byvandring”, afsluttes der med mulighed for at købe kaffe og kage ved Friskolen.

Her vil Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds stå klar til at svare på spørgsmål. Der vil desuden være mulighed for at købe planter som haveejerne har udtyndet eller fremavlet, samt prøve lykken i tombolaen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.