Monster-biler giver opvisning

Tre aftener i træk er der show - skrotbiler bliver kørt over og smadret til ukendelighed

Det kunne være enhver bilejers mareridt at se sin bil blive smadret af en monster truck - men bare rolig, det er kun skrotbiler, det går ud over. 

Arkivfoto: Aranis Klaas

Det kunne være enhver bilejers mareridt at se sin bil blive smadret af en monster truck - men bare rolig, det er kun skrotbiler, det går ud over. Arkivfoto: Aranis Klaas

NØRRESUNDBY:Der er lagt op til et spektakulært og medrivende bil- og motorcykelshow, når Europas største monster trucks show lægger vejen omkring Nørresundby.

Arrangøren Aranis Klaas-familien lover smæk for skillingen, og hvis man ellers kan lide synet af en truck, der ruller hen over den ene bil efter den anden og maser dem pandekageflade, er man i høj grad målgruppen som publikum.

Tre shows

Det stort anlagte ”Big Monster Trucks Stunt Show” finder sted på p-pladsen ved Kvickly på Loftbrovej i Nørresundby, og der er forestillinger tre dage i træk - første gang lørdag 8. august og herefter både søndag og mandag aften.

Billetter købes ved indgangen en time før showet.

Storforbruger af skrotbiler

Ifølge arrangøren spiller skrotbiler en stor rolle i showet.

På turnéen gennem Skandinavien bliver der anvendt et sted mellem 1000 og 1200 skrotbiler, der på den måde ender deres dage to gange.

Der bliver også anvendt personbiler til stuntshowets hovednumre, og det er f.eks. to-hjuls kørsel med biler og præcisionskørsel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.