Mor: Jeg burde nok have opdaget overgreb

Sagen mod 57-årig der er tiltalt for bl.a. sex-overgreb på tre børn, fortsætter med afhøring af moren

Modelfoto <i>Bent Bach</i>

Modelfoto Bent Bach

AALBORG:Hun burde nok have set tegnene på, at faren begik overgreb på de tre børn.

Det erkendte moren til de tre børn, en nu 11-årig dreng, som den 57-årige var biologisk far til, samt en nu 14-årig pige og en nu 16-årig dreng, som den 57-årige blev stedfar til, da han giftede sig med moren i 1999.
Den 57-årige mand fra Vesthimmerland er tiltalt for ugentligt at have voldtaget sin steddatter, fra hun var fem, til hun blev 12 år.
Desuden er han tiltalt for fra 1999 til 2010 ugentligt at begå særlig rå og brutal vold mod en nu 16-årig stedsøn samt mod sin 11-årige biologiske søn.

Bruncreme til blå mærker

Allerede da parret i 1999 blev gift brugte de to ældste af børnene bruncreme for at skjule blå mærker i hovedet.

Da den ældste dreng var blot fire år gammel blev ifølge anklageskriftet bundet til en stol og slået adskillige gange, indtil han sank sammen og blev løst. Herefter skulle stedfaren igen have slået drengen med en gardinstang.
Moren erkendte, at hun havde set børnene med mange blå mærker, men mente dog også, at de legede nogle ret voldsomme lege.
Hun fortalte også, at hun måske kunne have gættet sig til de sexuelle overgreb på pigen udfra, at den nu 57-årige mand og datteren havde blærebetændelse samtidig. Af andre tegn på overgrebene, som moren huskede i retten, var at pigen altid havde snavset undertøj, og hun nægtede at børste tænder.

Pigen skar sig

Hele sagen kom først frem efter, moren var flyttet fra den 57-årige mand, og pigen begyndte at skære sig i armene. Så blev den nye hjemkommune kontaktet, og børnene begyndte at fortælle om overgrebene.

Retssagen fortsætter fredag eftermiddag, hvor forsvareren for den 57-årige far afhører moren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.