Mormor-mad hitter

Kirsten Boelt har videreført opskriften fra sin mor, der havde den fra sin mor

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALLUND:Den tidligere vendsysselske nationalspise fulling var på menuen i klubhuset i Hallund forleden. Det er Kirsten Boelt fra Hallund, der har fået opskriften fra sin mor, der har fået det fra sin mor.

Siden giftermålet for omkring 30 år siden har der altid juledag været fulling på menuen hos Hallund-familien.

Men én gang måtte den traditionelle julemenu fremstilles uden for sæsonen. Det var, da Brødrene Price var på besøg hos Kirsten Boelt for at optage en udsendelse, der blev bragt i foråret.

- Brødrene Price havde hørt om min forkærlighed for fulling, så de vil gerne lære at lave retten. Det faldt i god smag hos Brødrene Price, fortæller Kirsten Boelt.

Efter tv-præsentationen blev Kirsten Boelt opfordret til at stå for en fællesspisning i Hallund Klubhus, hvor omkring 60 borgere var mødt op.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.