Mors-Thy kørt over af GOG

Dårligt angrebsspil ødelagde chancen for overraskelse

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GUDME:Årets første ligakamp endte med en øretæve for Mors-Thy Håndbold.

Lørdag var holdet på besøg hos GOG, og efter en skrækkelig første halvleg rent angrebsmæssigt var kampen afgjort ved pausen med 15-8 til hjemmeholdet. Mors-Thy, der var uden blandt andre topscorer Marcus Dahlin og venstrefløj Henrik Tilsted, slap ellers stærkt fra den defensive udfordring, men i angrebet var det fejl på fejl - og så nyttede snakken inden kampen om at undgå GOG-kontraer intet.

Mors-Thy forsøgte i første halvleg også at spille syv mod seks, men da fejlene fortsatte, gav det først og fremmest GOG-scoringer i tomt mål.

I anden halvleg var det for Mors-Thy reelt kun en spørgsmål om at undgå en alt for stor snitter. GOG endte med en sejr på 31-22 - og Mors-Thy skal løfte niveauet til kampen på tirsdag, når Skanderborg besøger Nykøbing.

Topscorer for Mors-Thy blev Lasse Pedersen med otte mål.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.