Mors-Thy må skære dybt

Håndboldklubben er i pengenød og skal spare en mio. kroner på lønbudgettet

Heino Vigsø må sande, at regnskaberne i Mors-Thy Håndbold er svære at få til at hænge sammen. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Heino Vigsø må sande, at regnskaberne i Mors-Thy Håndbold er svære at få til at hænge sammen. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:På håndboldbanen har Mors-Thy Håndbold aldrig haft mere vind i sejlene end netop nu. Med onsdagens sejr ude over TMS Ringsted sikrede nordvestjyderne sig således for første gang nogensinde en plads i slutspillet. Men uden for banen kan man imidlertid langt fra fortælle samme succeshistorie.

Lønbudgettet til næste års trup skæres således med i omegnen af en million kroner. Det betyder farvel til blandt andre nøglespillerne Morten Balling og Einar Hrafnsson.

- Det gør altid ondt at sige farvel til gode spillere, og det er selvfølgelig ekstra ærgerligt, når det er på grund af økonomi. Men vi har haft et for stort budget i forhold til, hvad der reelt var muligt, og det forsøger vi så at rette op på nu, siger Mors-Thy formand Heino Vigsø.

Ikke leve med røde tal

Faktisk er reduktionen af lønbudgettet så markant, at Heino Vigsø anslår, at Mors-Thy Håndbold i næste sæson kommer til at præsentere et af ligaens laveste budgetter. Det er slut med at bruge penge, der ikke allerede er tjent.

- Vi kan ikke leve med at præsentere røde tal år efter år, men omverdenen skal give os tid til at finde tilbage til noget levedygtigt. Det er et stort skib, der skal vendes, og det kommer til at tage tid, mener Heino Vigsø.

Det kraftigt reducerede spillerbudget behøver dog ikke nødvendigvis at gå ud over præstationerne på banen. I hvert fald ikke hvis det står til formanden.

- Vi får en smallere trup, men jeg vil helst ikke have, at man dæmper forventningerne. Jeg mener fortsat, at vi har et hold, der er gode nok til at være slutspilskandidat, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.