Mors-Thy under pres i bunden

Nordvestjyderne tabte knebent på udebane til GOG, og HC Midtjylland nærmer sig samtidig

Cheftræner Jan Paulsen må ærgre sig over, at Mors-Thy Håndbold ikke fik et point med fra Gudme. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Cheftræner Jan Paulsen må ærgre sig over, at Mors-Thy Håndbold ikke fik et point med fra Gudme. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

GUDME:Mors-Thy Håndbold kan godt vinke farvel til årets slutspil i Boxer Herreligaen efter lørdagens nederlag i Gudme, hvor GOG vandt 24-23.

Gæsterne scorede kampens første mål, men det blev den første og eneste føring til Mors-Thy Håndbold i opgøret, der så ud til at være afgjort ved pausen, hvor GOG førte med 13-8.

Det så ikke ud til at ændre sig i anden halvleg, og et kvarter før tid havde hjemmeholdet øget til 18-10. En forrygende slutspurt fra Mors-Thy var dog tæt på at give et enkelt point, men anfører Marcus Mørk missede muligheden for at udligne i kampens sidste angreb, og så vandt GOG med den mindst mulige margin.

Med fire kampe tilbage i grundspillet er nordvestjyderne nu fem point efter SønderjyskE, der indtager den ottendeplads, der giver adgang til slutspillet.

Mors-Thy skal i stedet koncentrere sig om at undgå at blive en del af nedrykningsspillet, og her er cheftræner Jan Paulsens tropper for alvor kommet under pres efter lørdagens spillerunde, hvor HC Midtjylland hentede en storsejr på 32-20 over Nordsjælland Håndbold.

Resultatet betyder, at midtjyderne blot er et enkelt point efter Mors-Thy, der akkurat klarer frisag med den nuværende stilling.

Onsdagens hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena skal derfor helst resultere i en sejr over bundproppen fra Skive, inden endnu en skæbnekamp venter mandag 14. marts på udebane mod Nordsjælland Håndbold, der ligger næstsidst i tabellen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.