Bill´s Kontorservice er nu på nye hænder

Typographic har købt virksomheden på Ringvejen. Driften fortsætter uændret

Helle Møller Larsen
68-årige Hardy Bill til venstre har solgt sin virksomhed til Typographic med adm. direktør Per Thomsen i spidsen. Foto: Bo Lehm
Erhverv 11. januar 2019 09:39 - Opdateret 11. januar 2019 09:39

NYKØBING: Et ønske fra Hardy Bill om et generationsskifte i hans virksomhed Bill’s Kontorservice har nu ført til, at virksomheden bliver en del af Typographic med 21 ansatte.

Den grafiske virksomhed Typographic med base på Grønlandsvej i Nykøbing oplyser, at overtagelsen er en strategisk beslutning med baggrund i et ønske om at udvide produktportefølje.

- Ved at tilføre så stærke medarbejdere og et så bredt produktsortiment, som vi gør ved at føje Bill’s Kontorservice til Typographic familien mener vi, at vi står endnu stærkere i det dynamiske og konkurrenceprægede marked, som vi til dagligt opererer i, siger Per Thomsen, adm. direktør for Typographic A/S.

Drift som hidtil

Typographic og Bill’s Kontorservice, som har samarbejdet i mange år, har det seneste år været i dialog om overtagelsen.

- Det er da specielt og lidt vemodigt efter 31 år, siger 68-årige Hardy Bill, der stiftede Bill’s Kontorservice i 1987.

- Hos Bill’s Kontorservice glæder vi os til et godt og tæt samarbejde med Per og resten af holdet hos Typographic. Vi ser frem til at blive en del af den strategiske rejse, som Typographic er i gang med, siger Hardy Bill og fortsætter:

- Derudover er vi glade for, at vi med vores brede produktsortiment og gode service i samarbejde med Typograpic kan være med til at sikre et lokalt og nærværende tilbud, når det kommer til kontorartikler og nu også tryksager og merchandise med videre til vores mange kunder

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...