Coop lukker i gågaden ved flytning til Aldi

Coop vil ikke drive to 365-discount-butikker i Nykøbing, så den hidtidige forsvinder

- Vi flytter hjem. Broen er en placering, vi var og er meget glade for, siger Lars Aarup. kommunikationschef i Coop.  <i>Foto: Coop</i>

- Vi flytter hjem. Broen er en placering, vi var og er meget glade for, siger Lars Aarup. kommunikationschef i Coop.  Foto: Coop

NYKØBING:Det var ikke mange måneder, Coop 365discount fik på adressen Algade 5 i Nykøbing. Når denne dagligvarebutik senere på året flytter en halv kilometer mod sydvest til Aldis dødsdømte butik på Broen 2, vil Coop's lejemål i Algade ophøre.

Det bekræfter Coop's kommunikationschef Lars Aarup. Han er ikke helt opdateret i koncernens butikshistorie i Nykøbing bortset fra, at Broen 2 var Fakta butik under Coop indtil 2017. Dengang lukkede kæden sin SuperBrugs i Algade 5, så flytningen af Fakta hertil har formentlig været et tvunget skridt for at samle kræfterne og spare huslejekroner. Men i 2022 forsvandt den røde Fakta farve til fordel for den grønne 365discount. Et led i Coops lancering af en ny kæde med vægt på kvalitet og ferske varer, men stadig til billige priser. 

- Vi flytter hjem. Broen er en placering, vi var og er meget glade for. Vi vil gerne ligge i nærheden af konkurrenterne. Så den anden butik lukker, og lejemålet er opsagt. Vi har købt Aldis butik, og her vil vi indrette os i løbet af året, siger Lars Aarup med henvisning til, at Sallings Groups Netto og Løvbjerg Supermarked er nærmeste naboer.

365discount tager sit personale med sig til Broen. Så Sorteper synes i første omgang at være placeret hos Aldis 10-12 ansatte, når deres arbejdsplads lukker.

- Generelt er der en vis gennemstrømning af medarbejdere i Coop, så vi er interesseret i at høre fra dygtige medarbejdere i Aldi. På landsplan har vi 278 ledige stillinger i Coop, så der skulle være en chance for et job, siger Lars Aarup. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.