DF-profil fra Mors forstår ikke Thisted-exit: Det går den rigtige vej, mener han

Lokalformand Meiner Nørgaard forstår ikke balladen i nabokommunen. Han giver udtryk for, at kommunikationen med partiledelsen aldrig har været bedre end nu

-  Man kan også komme til at hænge så meget i bremsen, at man tror, det er alle andres skyld, siger Meiner Nørgaard som kommentar til partifællerne i Thisteds exit.  <i>Arkivfoto: Peter Mørk</i>

-  Man kan også komme til at hænge så meget i bremsen, at man tror, det er alle andres skyld, siger Meiner Nørgaard som kommentar til partifællerne i Thisteds exit.  Arkivfoto: Peter Mørk

MORS:- Nina skulle tage at møde op til alle de arrangementer, der er i København i Dansk Folkeparti. Det gør hun ikke. Jeg oplever, at der aldrig har været en tættere kontakt med hovedledelsen i partiet, end der har været det sidste halve år. Vi får alle de informationer, vi har brug for, og hvis vi selv gider gøre lidt, er der ingen grænser for den hjælp, vi kan få. Da jeg for nyligt blev valgt ind i bestyrelsen for Danske Havne, var Morten Messerschmidt den første til at ringe og sige til lykke. 

Sådan siger Meiner Nørgaard, formand for Dansk Folkeparti, Morsø lokalforening. Han kommenterer på den dramatiske situation, der opstod i Thisted lokalforening mandag aften. Fire bestyrelsesmedlemmer, heriblandt formand Nina Røntved Krog, meldte sig ud af partiet i protest mod udskamning - og manglende kommunikation fra toppen til baglandet.

Men på Mors er der ingen ballade. Det er nærliggende at hæfte årsagen op på, at Nina Røntved Krog støttede Martin Henriksen ved formandsvalget i januar, mens Meiner Nørgaard bakkede sejrherren Morten Messerschmidt op.

Men det er ifølge Meiner Nørgaard ikke hele forklaringen.

- Vi har også et par stykker i lokalbestyrelsen, der støttede Martin Henriksen. Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår, hvad der får bestyrelsen i Thisted til at kaste håndklædet i ringen. Man kan også komme til at hænge så meget i bremsen, at man tror, det er alle andres skyld. Normalt har vi et godt samarbejde mellem Thy og Mors, og det håber jeg da, vi får med den bestyrelse, der kommer i Thisted, siger Meiner Nørgaard.

Han mener, at det går den rigtige vej for partiet efter en svær tid.

- Vi har haft nogle dårlige valgresultater, og vores formand kunne ikke længere se sig selv i det. Så blev Morten Messerschmidt ny formand, og vi ser nu fremad. Men alle de gode ting kommer ikke dag 1 oven på sådan et skifte. Det er et langt, sejt træk, vi alle skal deltage i, siger lokalformanden for DF Morsø. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden