Erhvervsråd skal have ny direktør

Tinna Malmborg fratræder som direktør for Morsø Erhvervsråd "efter gensidig overenskomst"

Tinna Malmborg tiltrådte som ehvervsdirektør 1. august 2020. Nu skal erhvervsrådet på udkig efter "en ny profil" til stillingen.  <i>Arkivfoto</i>

Tinna Malmborg tiltrådte som ehvervsdirektør 1. august 2020. Nu skal erhvervsrådet på udkig efter "en ny profil" til stillingen.  Arkivfoto

MORS: Efter godt to år som daglig leder af Morsø Erhvervsråd fratræder erhvervsdirektør Tinna Malmborg  med udgangen af november måned i år. 

Det sker "efter gensidig overenskomst" oplyser erhvervsrådets bestyrelse i en pressemeddelelse. Baggrunden er, at Morsø Erhvervsråd skal i gang med at færdiggøre og implementere en ny strategi for erhvervsrådets arbejde.

 - Tinna Malmborg har ydet en stor indsats, ikke mindst for at få erhvervsrådet sikkert igennem den vanskelige periode, hvor corona-lukningen bød på store udfordringer for medlemsvirksomhederne og den daglige drift af Morsø Erhvervsråd, siger formanden for Morsø Erhvervsråd, Tage Odgaard Nielsen.

 - Nu er vi inde i en tid med andre udfordringer, som kommer til at række længere frem i tiden, og dem ønsker Morsø Erhvervsråds bestyrelse at tackle med en ny strategi, som vi er i gang med at udarbejde. I den proces er det kommet til at stå klart for os, at vi får brug for en anden profil med andre kompetencer i erhvervsrådets chefstol, hedder det videre.

Bestyrelsen forventer, at en ny erhvervsdirektør vil kunne tiltræde i slutningen af året. Indtil da vil Tinna Malmborg fortsat stå til rådighed for Morsø Erhvervsråd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.