Løbesport

Her er årets vinder af Mors 100 Miles

Nordmanden Stian Andersen har vundet ultraløbet rundt om Mors for anden gang i træk

Norske Stian Andersen har vundet Mors 100 Miles for anden gang i træk. Privatfoto

Norske Stian Andersen har vundet Mors 100 Miles for anden gang i træk. Privatfoto

Opdateret kl. 9.18 med uddybende citat med Jann Friis Søndergaard og oplysninger om flere deltagere. Opdateret kl. 16.16 med flere resultater.

MORS:For andet år i træk var det norske Stian Andersen, som kom først over målstregen til årets udgave af Mors 100 Miles.

Kl. 23.17 lørdag aften kom nordmanden ind på tiden 13 timer, 47 minutter og 22 sekunder.

- Det er første gang i vores historie, at en løber vinder to år i træk, så det er super flot, siger Jann Friis Søndergaard, der er formand for løbeklubben Pinen og Plagen, som arrangerer Mors 100 Miles.

Jann Friis Søndergaard mener, der er tale om en meget stor præstation fra Stian Andersen.

- Vejret har godt nok været dårligt, og vi har været udsat for en rigtig barsk 100 Miles i år, hvor der har været meget vind og mange byger, som var korte, men meget intense. Det har været vestenvinden, når den er værst, siger Jann Friis Søndergaard og fortæller, at Stian Andersen trods vejret alligevel formåede at skære 45 minutter af sin tid fra sidste år.

- Han løb sit eget løb og lå ikke til fra spids af. På et tidspunkt var han nede på en fjerdeplads, men han kæmpede sig op og bevarede roen. Stian viste overskud hele vejen rundt, og han har været smilende og stukket tommelfingeren i vejret. Det er en værdig vinder, siger Jann Friis Søndergaard.

Rasmus Rasmussen, der sidste år blev nummer tre, kom i år ind som nummer to med tiden 14 timer og 59 minutter. Nummer tre blev Jacob Justesen med tiden 15 timer og 19 minutter.

- Han har skåret to timer af sin tid fra sidste år og har gjort det rigtig godt, siger Jann Friis Søndergaard.

Fem morsingboer gennemførte løbet, og her kom Jimmi Mikkelsen ind på tiden 20 timer og 46 minutter, og Mikkel Mikkelsen gennemførte på 20 timer og 51 minutter. Jesper Kappelgaard Kristensen kom ind på 21 timer og 24 minutter, Thomas Noppenau på 23 timer og 20 minutter, og Alice Ravn gennemførte på 24 timer og 5 minutter.

I alt gennemførte 79 løbere ud af de 104, der var med fra start.

Ifølge Jann Friis Søndergaard har det været et specielt Mors 100 Miles på grund af corona-restriktioner, men han roser alle for at have udvist respekt for omstændighederne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.