Skønhedsbehandling

Hun vil forskønne Mors: Pernille får neglene i egen klinik

Pernille Dahl Nielsen åbner Frøken Nielsen i Havnegade og er fra 1. april klar til at forskønne morsingboerne

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Pernille Dahl Nielsen og ?Hege Solhaug er klar til at ?forskønne morsingboerne fra top til tå, når en ny ?skønhedsklinik slår dørene ?op 1. april i Havnegade. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:Længere og farverige negle, voksbehandlinger, extensions, permanent make-up og vippebuk er blot et lille udpluk af de behandlinger, som den 29-årige morsingbo Pernille Dahl Nielsen inden længe tilbyder i sin kommende skønhedsklinik. Den får navnet Frøken Nielsen, ligger i Havnegade og åbner 1. april.

- Jeg synes, Mors manglede et sted som det her. Det er i de senere år blevet mere almindeligt at få lavet negle og permanent make-up. Det gør kvinder i alle aldre efterhånden, fortæller Pernille Dahl Nielsen i den næsten færdige klinik.

Siden november har hun brugt tid på at gøre lokalerne lyse og indbydende.

- Det skal være lig med selvforkælelse, hygge og luksus at komme her, tilføjer hun.

Norsk negletekniker

Livet som selvstændig klinikejer er ikke ukendt for Pernille Dahl Nielsen. For år tilbage drev hun også egen skønhedsklinik i Nykøbing. I mellemtiden har hun uddannet sig til social- og sundhedsassistent og har siden arbejdet indenfor den branche. Skønhedsfaget har Pernille Dahl Nielsen arbejdet indenfor siden 2005 og sideløbende videreuddannet sig.

I klinikken får hun selskab af norske Hege Solhaug på 35 år, der også arbejder som kok på Blidstrup Efterskole.

- Hun er vippe- og negletekniker og selvstændig ansat hos mig, siger Pernille Dahl Nielsen.

Hun markerer åbningen af Frøken Nielsen med en reception fredag 29. marts om eftermiddagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.