Inwido bag roret i Outrup Vinduer og Døre

Koncernen ejer nu hovedparten af aktierne som led i et generationsskifte

I midten ny direktør Henrik Nyby flankeret af Mogens Ringgaard, til venstre, og Søren Jensen, til højre.PR foto
Morsø 8. januar 2018 09:06 - Opdateret 8. januar 2018 09:25

OUTRUP: Inwido, der er Europas største producent af vinduer, har pr. 1. januar overtaget aktiemajoriteten i Outrup Vinduer & Døre A/S. I den forbindelse er Henrik Nyby blevet ny administrerende direktør. Han afløser den tidligere administrerende direktør og ejer Mogens Ringgaard, der sammen med teknisk direktør og medejer Søren Jensen træder tilbage som et led i det generationsskifte, der blev igangsat sidste år.

- Selvom Outrup Vinduer og Døre er en sund virksomhed, der har klaret sig godt gennem kriseårene, kommer vi ikke udenom, at konkurrencesituationen på markedet har ændret sig. Hvis vi vil bevare en sund og lønsom virksomhed med fortsat produktion på Mors, skal vi tænke langsigtet. Med overdragelsen til Inwido og med Henrik Nyby ved roret står Outrup godt rustet til at møde fremtidens udfordringer, udtaler Mogens Ringgaard i en pressemeddelelse. Mogens Ringgaard har været direktør i virksomheden siden 1997.

Outrup fortsætter som en selvstændig enhed under Inwido med fortsat forretning og produktion i Outrup på Mors. Virksomheden har 175 medarbejdere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...