Kæmpe profil forlader skaldyrshovedstad

Det er nogle store sko, der skal fyldes ud, siger borgmester på Mors

Colin John Seymour Jr. nåede at stå i spidsen for Danmarks Skaldyrshovedstad i to år. <i>Arkivfoto: Henrik Louis</i>

Colin John Seymour Jr. nåede at stå i spidsen for Danmarks Skaldyrshovedstad i to år. Arkivfoto: Henrik Louis

MORS: Colin John Seymour Jr. stopper som direktør for "Danmarks Skaldyrshovedstad " på Mors.

Det meddeler han fredag morgen i et opslag på Facebook. Her skriver han under overskriften "Nyt kapitel" blandt andet:

"Grundet særlige omstændigheder, som er uforenlige med transporttid på 4t40m t/r til jobbet, har jeg opsagt min stilling til 31. maj som direktør for Danmarks Skaldyrshovedstad på Mors for at tage nyt arbejde tættere på hjemmet i Hjerting. Det har været et par rigtigt spænende år ved Limfjorden, hvor jeg har haft den kæmpe glæde og ære at arbejde med et fantastisk hold af skønne mennesker. Jeg vil savne jer alle rigtig meget."

Colin John Seymour Jr. satte sig i direktørstolen i 2020 i den dengang nystartede forening Danmarks Skaldyrshovedstad på Mors, der har til formål at brande øen i Limfjorden på netop de fantastiske skaldyr - mest kendt er østers og blåmuslinger, der lever i det vand, der omgiver Mors. Colin John Seymour Jr. har et internationalt netværk, når det handler om blandt andet gastroturisme, og set i det lys bliver han formentlig ikke nem at erstatte.

Det erkender Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen, der også er formand for foreningen Danmarks Skaldyrshovedstad på Mors.

- Vi har fuld forståelse for Colins beslutning, men vi er også kede af at sige farvel til ham. Han har været guld værd for skaldyrshovedstaden med sit enestående netværk og sin omfattende viden. Det er nogle store sko, der skal fyldes ud, siger borgmesteren.

Han oplyser, at Colin John Seymour Jr.'s beslutning om at stoppe som direktør er så ny, at bestyrelsen endnu ikke har taget stilling til, hvordan man skal forsøge at erstatte den markante profil.

- Nu indkalder vi til et møde i bestyrelsen, hvor vi skal tage bestik af den nye situation. Og så må vi se på, hvordan vi skal gå videre herfra, siger Hans Ejner Bertelsen.

Nordjyske har uden held forsøgt at få en kommentar fra Colin John Seymour Jr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
Fødevareminister har brugt ministerkort til private ture på værtshus og restaurant
Luk