Ny praktiserende læge starter uden patienter

Hans Jakob Thorsøe har fået et ledigt ydernummer på Midtmors

Hans Jakob Thorsøe var i 2013 ansat i regionsklinikken i Thisted. Lige nu arbejder han i Regionsklinik Øster Jølby. Arkivfoto <i>Foto: Peter Mørk</i>

Hans Jakob Thorsøe var i 2013 ansat i regionsklinikken i Thisted. Lige nu arbejder han i Regionsklinik Øster Jølby. Arkivfoto Foto: Peter Mørk

ERSLEV:Mors får en helt ny lægeklinik, når speciallæge i almen medicin Hans Jakob Thorsøe åbner klinik et sted på Midtmors.

Hans Jakob Thorsøe er i øjeblikket tilknyttet regionsklinikken i Øster Jølby, men han havde søgt Region Nordjylland om at få tildelt et ledigt ydernummer, en såkaldt 0-kapacitet, i lægedækningsområde Erslev. Ydernummeret har været annonceret i udbud, og Hans Jakob Thorsøe var eneste ansøger. Regionen har derfor besluttet at tildele ham muligheden for at åbne lægeklinik i området.

I og med at der er tale om en helt ny klinik, starter han uden patienter.

- Jeg ser det som en spændende opgave at skulle opbygge en ny klinik fra bunden. Jeg er glad for at arbejde med patienterne her på Mors, og som den gennemgående læge med daglig tilstedeværelse i klinikken vil jeg sikre høj grad af kontinuitet. Min forventning er at kunne åbne klinikken i løbet af maj eller juni. Placeringen har jeg endnu ikke lagt mig fast på, men jeg ser muligheder i både Øster Jølby, Erslev og Frøslev, udtaler Hans Jakob Thorsøe i en pressemeddelelse. Aktuelt er han ved at bygge hus på Mors.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
Rapport afslører: Topledelsen har deltaget, når Søren Thorst har svinget sit kommunale kreditkort
Luk