Øl og lederhosen - se alle billederne

Mors Handel inviterede til Oktoberfest, med alt hvad det indebærer

26
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Man kunne ikke lade være med at vippe med foden i takt til tyrolermusikken, da Mors Handel inviterede til Oktoberfest på Kirketorvet fredag. Festen blev en stor succes.

Günther Krautseppl, der er kendt for Danmark har talent, sørgede for underholdningen. Det var hyggeligt, og det var folkeligt. Ligesom en oktoberfest skal være. Uden for teltet og op og ned ad gaderne gik der folk med tyrolerhatte og ølglas. Duften af pølser, brezel og øl spredte sig over området.

- Lige fra starten af har der været mange i teltet, sagde Michael Hansen, der er formand for Mors Handel.

I dagens anledning var han iklædt lederhosen. Dog ikke med hvide strømper - øl prydede ankelsokkerne.

- Vi tænkte, kommer der nogen eller kommer der ingen. Det var svært at sige. Det er første gang, vi laver sådan et arrangement, sagde Michael Hansen.

Bekymringerne blev gjort til skamme.

Mors er kendt for Kulturmødet, de store træskibe, der årligt kommer forbi, og Øster-muslingepremieren. Oktoberfest kan noget andet.

- Det her arrangement er mere folkeligt, og det henvender sig også til nogle andre borgere. Det er for folkeglade morsingboer, sagde formanden.

En af dem var Finn Hansen. Han bor midt på byens handelsgade, så han havde festen lige udenfor døren.

- Det er så fin musik. Generelt synes jeg, at de gør det godt hos Mors Handel. De laver i hvert fald mange ting, sagde han.

Godt nok var det første gang, der er Oktoberfest i Nykøbing. Men måske ikke sidste gang.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.