Narkosag

To mænd varetægtsfængslet i sag om narko og vold på Mors

To mænd varetægtsfængslet til 30. januar efter lukket grundlovsforhør - den ene kærede, den anden forbeholder sig ret til at gøre det

Det er to mænd i starten af 30’erne, der er sigtet i sagen fra Mors. Arkivfoto: Peter Mørk

Det er to mænd i starten af 30’erne, der er sigtet i sagen fra Mors. Arkivfoto: Peter Mørk

HOLSTEBRO:Efter et lukket grundlovsforhør ved retten i Holstebro torsdag formiddag er det fortsat sparsomt med oplysninger i sagen, der onsdag førte til anholdelse af to mænd i Nykøbing.

Efter grundlovsforhøret oplyser anklager Camilla Berg, Midt- og Vestjyllands Politi, at begge mænd er varetægtsfængslet frem til 30. januar. Den ene kærede varetægtsfængslingen, den anden forbeholder sig ret til at gøre det.

Det var tilsyneladende en sag med relation til narkomiljøet, der onsdag fik politiet til at anholde to mænd i Nykøbing Mors.

Det kom frem ved middagstid torsdag, da der var grundlovsforhør ved retten i Holstebro.

Efter at sigtelserne mod de to mænd, der begge er i starten af 30’erne, var blevet læst op, begærede sagens anklager, Camilla Berg, grundlovsforhøret holdt bag lukkede døre under henvisning til, at de oplysninger, der kunne komme frem, kunne hindre politiets videre efterforskning i narkomiljøet på Mors.

Dommeren valgte at efterkomme anklagerens anmodning.

Sigtelserne gik på, at den ene mand skulle have udsat en mand i Nykøbing for legemesbeskadigelse af rå karakter og vold i gentagelsestilfælde ved på Marievej i Nykøbing at have overfaldet en mand.

Ifølge sigtelsen har han knust et glas i nakken på forurettede og truet med kniv, ligesom han har tilført den anden mand spark i hovedet og stik med skruetrækker. Manden sigtes også for at have stjålet nem-ID og visakort fra adressen.

Den anden anholdte sigtes for klokken 08.00 at have fremsat trusler mod en anden mand og truet ham med en køkkenkniv.

Begge de to sigtede nægtede sig skyldige.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.