Slanger var nær blevet til brandslanger

Brandfolk rykkede ud til brand i hus fyldt med krybdyr

 <i>Bo Lehm</i>

Bo Lehm

NYKØBING:Brandfolkene fra Nordjyllands Beredskab i Nykøbing spærrede lige øjnene op en ekstra gang, da de tirsdag ved middagstid rykkede ud til en brand i et hus på Fruevej i Nykøbing. Ikke fordi branden som sådan var ud over det sædvanlige, nærmest tværtimod, men fordi indbyggerne i huset var.

Eller i hvert fald de kæledyr, der boede i huset. De mødte nemlig en større samling af krybdyr; edderkopper og slanger.

- De havde fuldstændig styr på dem, ingen tvivl om det. De var allesammen låst inde i bure og terrarier, siger indsatsleder Mogens Hansen fra Nordjyllands Beredskab.

Når man er vant til store brandslanger, så kan man nok også håndtere at møde rigtige slanger, men brandfolkene fik sig alligevel en oplevelse med hjem.

Villaen var fyldt med krybdyr og slanger. Nordjyllands Beredskab og Falck på stedet. <i>Bo Lehm</i>

Villaen var fyldt med krybdyr og slanger. Nordjyllands Beredskab og Falck på stedet. Bo Lehm

- Vi stod og kiggede på dem og vi er nysgerrige som alle andre - da trak den ene slange sig lige tilbage, og så kom den ræsende frem med hovedet og ville bide. Altså, den kunne jo ikke komme ud, men det giver da lige et gib i en, det gør det, siger Mogens Hansen.

Selve branden var ikke noget stort at skrive hjem om. Det var en printer, der var blevet så varm, at der var gået ild i den, men den var meget hurtigt slukket. Skaderne begrænsede sig til selve printeren og det bord, den stod på - desuden kom der lidt røg i lokalet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.