Stjernekok til Mors: Oplev det japanske køkken med Mads Battefeld

I forbindelse med østersfinalen kan man på et kursrs lave sushi sammen med den anerkendte kok

10 personer kan til april opleve det japanske køkken og råvarer fra Limfjordens skatkammer sammen med sushikokken Mads Battefeld. Arkivfoto: Bo Lehm

10 personer kan til april opleve det japanske køkken og råvarer fra Limfjordens skatkammer sammen med sushikokken Mads Battefeld. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING:Når der i april holdes østersfinale i Nykøbing, er det muligt for 10 personer at kaste sig ud i madlavning med østers og skaldyr sammen med Danmarks førende sushikok Mads Battefeld.

Det skriver Danmarks Skaldyrshovedstad på deres hjemmeside.

Kurset foregår 18. april på Nordic Food College i Nykøbing, hvor Mads Battefeld viser mulighederne med østers og skaldyr i det japanske køkken.

- Mads er udlært som sushikok i Japan og har en dyb forståelse for denne fantastiske madkultur. Tidligere har han arbejdet som souschef på Henne Kirkeby Kro sammen med Paul Cunningham, men det var fjernøsten, der lokkede. I dag ejer og driver Mads Battefeld den mest velbesøgte og mest velanskrevne sushi restaurant i København, Sushi Anaba.

- Her er ultimativ fokus på råvarer og iscenesættelse. Restauranten er den eneste af sin kaliber og stil i Danmark, og det tætteste man kommer på en autentisk japansk oplevelse, skriver Danmarks Skaldyrshovedstad om Mads Battefeld.

Danmarks Skaldyrshovedstad oplyser desuden på hjemmesiden, at man undervejs nyder de sushiretter, som man tilbereder ved hjælp af undervisning fra Mads Battefeld.

Kurset med sushikokken varer tre timer, og det koster 995 kroner at deltage, skriver Danmarks Skaldyrshovedstad.

Der oplyses desuden, at der kan reserveres plads ved at sende en mail til mks@morsoe.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.