To vidt forskellige halvlege: HF Mors kom tilbage

U19-drengene fra HF Mors spillede to forskellige halvlege

HF Mors viste gejst i anden halvleg og vandt kampen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

HF Mors viste gejst i anden halvleg og vandt kampen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

SKANDERBORG:Det var nat og dag, det HF Mors’ U19-drenge leverede søndag eftermiddag. Morsingboerne vandt på udebane mod SHEA Odder/ Skanderborg i Drengeligaen.

Men HF Mors kom skidt fra start. De havde ikke problemer ved at score mål, men i forsvaret hang det ikke sammen, og de tog mange unødvendige chancer.

- Drengene hang med hovederne i første halvleg og viste ingen gejst, siger Lars Krarup, der er træner for HF Mors.

De to hold gik til pause ved stillingen 18-17.

- Vi fik en rigtig god snak i pausen, hvor vi fik talt om, at der skulle vises mere gejst og fight, og der skulle mere glæde ind på holdet. Det så vi i anden halvleg, siger Lars Krarup.

Efter pausen var det et forvandlet HF Mors mandskab, som trådte ud på banen. Forsvarsspillet var tydeligt forbedret, og de fortsatte med at score mål i den anden ende.

HF Mors tog hurtigt føringen og udbyggede den, som halvlegen skred frem. Dermed endte det med en sejr på 36-28 til HF Mors.

- I anden halvleg var vi gode til at bakke hinanden op i forsvaret, havde en god kontrafase og var mere disciplineret i angrebet, siger Lars Krarup.

Kampfakta:

Håndbold, U19 Drengeliga

SHEA

HF Mors

Resultat: 28-36

Pausestilling: 18-17

Mål: Victor Norlyk 8, Malthe Bull 6, Magnus Norlyk 6, Anders Toft 6, Mikkel Krogh 5, Rasmus Houmøller 3, Morten Libak 1 og Victor Thomadsen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.