Morten Marinus trækker forslag

Ønsker alligevel ikke en særaftale om Hune Plejecenter

Morten Marinus (DF) trækker sit forslag efter garanti for at Hune Plejecenter ikke skal være asylcenter. Arkivfoto

Morten Marinus (DF) trækker sit forslag efter garanti for at Hune Plejecenter ikke skal være asylcenter. Arkivfoto

HUNE:Viceborgmester Morten Marinus (DF) trækker det forslag til kommunalbestyrelsen, som han 2. februar i NORDJYSKE fremsatte for at hindre en eventuel fremtidig brug af Hune Plejecenter som asylcenter, når bygningerne fra 1. juli ikke læneger skal bruges som plejecenter.

- Jeg har valgt at trække forslaget, fordi initiativgruppen bag oprettelsen af et friplejehjem har kastet håndklædet i ringen, og det gav alligevel ingen mening, at mit forslag ville give dem mulighed for at oprette et friplejehjem om to år. Det ville være for længe at vente, siger Morten Marinus.

Desuden trækker han forslaget fordi, han har indtryk af, at både Venstres gruppeformand og borgmester Mogens Gade ikke ønsker asylcenter i Hune, og at der i socialudvalget bliver arbejdet med flere forslag om den fremtidige brug.

- Derfor vil jeg nu vente og se de forslag til en fremtidig brug af lokalerne, som socialudvalget skal udarbejde og så eventuelt genfremsætte mit forslag, hvis udvalgets forslag ikke er gode nok, siger Morten Marinus.

Hans oprindelige forslag var, at der ikke måtte indgås bindende aftaler om anvendelse af Hune Plejecenter, der rakte længere end højst seks måneder ind i den næste kommunalbestyrelses periode. Det vil sige ikke længere frem end til sommeren 2018.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.