Motorvej spærres syd for grænsen

Udsigt til massiv kø i weekenden på motorvej A7 lige syd for grænsen

Arkivfoto <i>dpa/dpaweb</i>

Arkivfoto dpa/dpaweb

TYSKLAND:Det sydgående spor på den tyske motorvej A7 syd for den dansk-tyske grænse spærres i to døgn fra fredag aften til søndag aften. Motorvejen skal have ny asfaltbelægning, skriver Flensborg Avis.

Arbejdet var oprindeligt planlagt til den anden weekend i april, men i sidste øjeblik blev det hele udskudt på grund af kulde og regn. Nu er vejrforholdene imidlertid perfekte, mener de tyske vejmyndigheder, og dermed er der lagt op til trafikale problemer over weekenden, skriver Flensborg Avis.

Gennem længere tid har skilte på motorvejen advaret mod skader på en fem kilometer lang strækning mellem tilkørslerne Tarp i nord og Schuby i syd. Derfor skal hele vejbelægningen udskiftes.

Ville have taget tre uger

Det betyder, at motorvejen er spærret i sydgående retning fra klokken 18 fredag aften og frem til søndag aften klokken 21.

I stedet bliver trafikken ledt ad L317 - hovedvejen mellem Flensborg og Slesvig.

De tyske vejmyndigheder har vurderet, at en totalspærring er til mindre chikane for trafikken end at tage et spor ad gangen. Det ville nemlig have medført, at arbejdet ville komme til at tage tre uger, skriver Flensborg Avis.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden