MTH skal have ny træner

Jan Paulsen stopper efter denne sæson

Jan Paulsen stopper efter denne sæson. Foto:

Jan Paulsen stopper efter denne sæson. Foto:

THISTED:Mors Thy Håndbold og Jan Paulsen stopper samarbejdet efter indeværende sæson, oplyser Mors Thy Håndbold i en pressemeddelelse.

Jan Paulsen har de seneste to sæsoner stået i spidsen for Mors Thy Håndbolds liga hold og med en aktuel placering som nummer 6 i håndbold ligaen, har de to parter kun rosende ord tilovers for hinanden.

- Vi har haft et spændende og konstruktivt samarbejde med Jan Paulsen. Han har rykket Mors Thy Håndbold på det professionelle plan og været en dygtig træner på halvgulvet. Jan har prøvet meget som spiller og det har han helt sikkert taget det med sig i forhold til trænergerningen. Derudover har han stor karisma og et enormt vindergen, hvilket har smittet af på vores spillere, siger formand Heino Vigsø.

-Derfor har vi også forsøgt at nå til enighed om en ny kontrakt, men desværre uden held. Jeg kan kun give Jan de varmeste anbefalinger og glæder mig til følge ham i fremtiden. Jan vil gerne være bundesliga træner, hvilket jeg tror lykkes for ham en dag, siger Heino Vigsø.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.