Mulighed for at byde ind på lokaler

En projektgruppe undersøger lokalebehovet i Støvrings kommende kulturcentrum

En projektgruppe undersøger nu, hvem der kunne tænke sig at benytte Støvrings kulturfaciliteter; højskolens hovedbygning, Huset, Stubhuset og det kommende bibliotek i fremtiden. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

En projektgruppe undersøger nu, hvem der kunne tænke sig at benytte Støvrings kulturfaciliteter; højskolens hovedbygning, Huset, Stubhuset og det kommende bibliotek i fremtiden. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

STØVRING:En projektgruppe skal nu undersøge lokalebehovet i Støvrings kommende kulturcentrum omkring Stubhuset, Huset og den tidligere Støvring Højskoles hovedbygning.

”I forbindelse med det kommende byggeri af et nyt rådhus i Støvring har byrådet besluttet at bevare den tidligere Støvring Højskoles hovedbygning til borger- og kulturaktiviteter.

I den forbindelse er der nedsat en projektgruppe, der blandt andet skal analysere behovet for lokaler til byens kultur- og foreningsliv. Dette skal ses i lyset af, at biblioteket integreres som en del af det nye kulturmiljø, og samtidig vil der blive stræbt efter at opnå en synergieffekt med Stubhuset og Huset (den tidligere frimenighedskirke) for dermed at skabe et naturligt samlingspunkt for kulturelle aktiviteter – et kulturcentrum - i Støvring,” skriver Rebild Kommune i en pressemeddelelse.

Projektgruppen bestående af repræsentanter fra Stubhuset, ”Højskolegruppen” og Rebild Kommune vil i den kommende måned forsøge at danne sig et overblik over, hvilke foreninger og grupper, store som små, der har et behov for lokaler i byens kulturelle faciliteter. Det være sig i Stubhuset, i Huset eller i den gamle højskolehovedbygning.

”Det er vigtigt, at alle, der har brug for et lokale eller kunne tænke sig fremover at have et lokale i det nye kulturcentrum, melder sig på banen nu. Det vil sige, at alle, der har brug for et lokale, det være sig interesseorganisationer, foreninger, frimærker-, togbane-, strikke-, kortklubber osv. har mulighed for at hente et skema på Rebild Kommunes hjemmeside og indsende det til Center Kultur og Fritid,” står der i pressemeddelelsen.

Skemaet skal sendes til Tina L. Rasmussen på email: tlra@rebild.dk inden 11. januar 2013.

Interesserede grupper og foreninger kan også kontakte Helle Jørgensen i Stubhuset med henblik på en individuel samtale med projektgruppen. Individuelle samtaler afholdes efter nytår i uge 2.

Deadline for tilmelding til individuel samtale er 21. december 2012.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.