Munter musik-menu

Trioen Kontubernalerne leverede et ekstra krydderi til frokosten i Coloplasts kantine

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Hamburgerryg og fisk i fad var nogle af torsdagens tilbud i kantinen.

Men ud over dagens varme måltid mad og lækkerier fra salatbaren fik medarbejderne hos Coloplast på Industrivej også noget ekstra i deres frokostpause, skriver Thisted Dagblad fredag.
Kontubernalerne er navnet på en københavnsk trio, som lagde vejen forbi Thisted i anledning af Spil Dansk-dagen. Og to hold frokostgæster i Coloplast-kantinen fik hver en håndfuld af trioens egne sange - med muntre, underfundige og af og til lidt lumre tekster om dagligdagens genvordigheder.
Den glade og jazzede rytmer blev spillet på guitar, kontrabas og på tomme papæsker, der ellers fungerer som emballage for Thisted-virksomhedens produkter.

Ingen musik i stomi-poser

Trioen ville også gerne have brugt nogle af Coloplasts produkter som musikinstrumenter. Efter at have prøvet sig frem måtte de tre dog konstatere, at der ikke er så meget musik i hverken en stomi-pose eller det andet medicinske udstyr, som Coloplast producerer.

Kontubernalerne klarede sig dog uden.
- Det er ret underholdende. Men det er jo svært at få spist sin mad, når man godt vil høre, hvad de synger, fortæller Lene Vang, operatør på Coloplast, mellem to af trioens numre.
- Det er et festligt indslag. Og et dejligt afbræk i hverdagen, fortæller Torben Petersen, en anden af frokostkoncertens tilhørere.

Værelseskammerater

Torben Petersen er smed på Coloplast - og kollega til et af triomedlemmerne, Allan Vestergaard, der er guitarist, men præsenterer sig selv som smed og lejesvend.

Sidstnævnte titel skyldes, at det er de to andre medlemmer, der har givet bandet sit navn. Kontubernaler betyder værelseskammerater, og bassisten Simon Grønning og Mikkel Gomard - der spiller på pizzabakker, eller i går på Coloplast-emballage - har faktisk boet på samme værelse.
De to Spil Dansk-koncerter med Kontubernalerne hos Coloplast er kommet i stand takket være en bevilling fra det landsdækkende Spil Dansk-initiativ, suppleret med midler fra Thisted Kommune.
Ud over hos Coloplast spillede Kontubernalerne torsdag på Thisted Rådhus og for patienter og personale i forhallen på Sygehus Thy-Mors.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.