Hanstholm

Musikalsk mølleindvielse

Det blev både til gospelsang og et uventet musikalsk bidrag, da Hanstholm Havn Møllepark blev indviet

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hanstholm Havn Møllepark blev indviet onsdag. Foto: Peter Mørk

HANSTHOLM:Der var linet op til fest, da Hanstholm Havn Møllepark blev indviet onsdag eftermiddag.

Omkring 100 gæster var mødt op for den formelle igangsætning af de tre nye møller øst for Hanstholm Havn, men de har faktisk alle tre snurret lystigt i flere uger.

Men nu er de tre nye møller i gang og inden Klitmøller Gospelkor underholdt publikum, gav Asset Manager hos firmaet GPP Vind, der har stået for projektet, en sang til ære for projektet.

På det mere traditionelle plan var der også ord med på vejen fra Hanstholm Havn og Thisted Kommune og undervejs blev gæsterne beværtet med røde pølser og pølebrød fremstillet af den lokale bager og slagter og det hele serveret af personale fra Færgegrillen.

I april skal de 112 ejer af andele i en af møllerne i øvrigt mødes til den første formelle generalforsamling i møllelauget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst